Haber

Denizli’de Alkollü Koca Eşine Ateş Açtı, Tutuklanan Kadın Boşanma Davası Açtı

Denizli’de alkolik koca, telefonda tartıştığı eşinin bulunduğu eve giderek, karısı kapıyı açmayınca tüfekle ateş açtı. Kocası hakkında uzaklaştırma kararı çıkarılan kadın, tutuklanma haberinin ardından boşanma davası açtı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Pamukkale ilçesine bağlı Siteler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 14 yıldır evli olan Sinem ve Süleyman Ü. Çift İzmir’e gitmeye karar verdi. Gezi için İzmir’e giden çift, iki çocuğunu ailelerinin yanına bırakmak istedi. Annesinin evine giden Sinem Ü., çocuklarını uyuttuktan sonra eşini çağırıp evden çıkıyordu. Bu sırada kendisini telefonla arayan eşiyle tartışmaya başladı. Bir süre sonra Süleyman Ü. 20 PV 341 plakalı motosikletiyle tartıştığı eşinin annesinin evine geldi. Eşiyle tartışmaya devam eden şahıs, çaldığı kapının açılmaması üzerine sinirlendi. Yanında bulunan tüfekle kapıya defalarca ateş açarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, itfaiyeden iki çocuğu ve erkek kardeşiyle birlikte evde mahsur kalan kadını kurtarmasını istedi. Yangın sonucu açılamayan kapıyı itfaiye ekipleri kırarak açtı. Elindeki tüfeği başka bir otomobilde bıraktığı belirlenen şahsın olay yerinden yaya olarak kaçtığı öğrenildi.

Eşinden şikayetçi oldu ve uzaklaştırma kararı aldı, ardından da boşanma davası açtı.

Sinem Ü. karakola giderek eşinden şikayetçi oldu. Can güvenliği endişesiyle uzaklaştırma kararı çıkarılmıştı. Polis ekipleri tarafından her yerde aranan Süleyman Ü. Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Süleyman Ü. tutuklandı. Eşinin yakalanmasının ardından Sinem Ü.’nün de gözaltına alındığı öğrenildi. avukatı aracılığıyla boşanma davası açtı. Ayrıca Süleyman Ü. yaralama, tehdit, hırsızlık gibi 30 ayrı suçtan sabıkası vardı. – DENİZLİ

haber-balya.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu