Ekonomi

Dr. Gökay Bilgin: “Smile Hair Clinic’te çifte ödül aldık?

Türkiye sağlık turizmine büyük katkı sağlayan Smile Hair Clinic, iki törenle daha ödül kazandı. Klass Ödülleri ve Quality of Magazine Ödülleri’ne ortağı Dr. katıldı. Ödüllere Mehmet Erdoğan ile birlikte katılan Dr. Gökay Alım, “Bugüne kadar aynı tutku ve heyecanla icra ettiğimiz mesleğimizin bu yıl da devam etmesi büyük bir mutluluk. her geçen gün gelişme heyecanımızı hiçbir zaman kaybetmediğimiz ilk gün ödüllerle taçlanıyor.”

2018 yılında Mehmet Erdoğan tarafından kurulan ve saç tedavileri alanında hem medikal hem de cerrahi sağlık hizmeti veren ve yurt dışından çok sayıda misafiri ağırlayan Dr. Klass Ödülleri’nde Yılın Saç Ekim Merkezi ödülüne layık görülen klinik, Quality of Magazine Awards gecesinde de Yılın En İyi Saç Ekim Kliniği ödülüne layık görüldü.

“Gururluyuz”

Her iki törende de partneri olan Dr. Gökay Alım, Dr. Mehmet Erdoğan ile birlikte katılarak Smile Hair Clinic ödüllerini aldı. Alım, ülkemiz medikal turizminde çok değerli bir yere sahip. Dünyanın dört bir yanından hastalar tedavi için Türkiye’ye geliyor. En çok tercih edilen klinikler arasında yer almaktan gurur duyuyoruz. Bizleri bu fikirle yetiştiren hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“En yüksek standartları uyguluyoruz”

Smile Hair Clinic’te saç ekimi operasyonlarında en yüksek standartları uyguladıklarını belirten Dr. Gökay Alım, “Smile Hair Clinic, saç ekimine vizyoner bir bakış açısı getiren bir klinik. Bizim için bu sadece medikal bir operasyon değil, aynı zamanda saç ekimi operasyonudur.” tam teşekküllü misafirperverlikle başlayan, operasyon süreciyle devam eden ve hastanın hayatında yeni bir sayfa açan bir deneyimler bütünüdür.İlk günkü tutku ve heyecanla uygulama.Ödüllerle taçlandırılmak büyük mutluluktur. Her gün daha iyisini yapmak için çabaladığımız ve her geçen gün daha iyisini yapma şevkimizi asla kaybetmediğimiz mesleğimiz için. – İSTANBUL

haber-carsamba.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu