Ekonomi

Eskişehir OSB Müdürlüğü Entegre Yönetim Sistem Belgelerini Aldı

Eskişehir OSB Müdürlüğü, Entegre Yönetim Sistemi çerçevesinde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 50001 Güç Yönetim Sistemi belgelerini aldı.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi hizmet kalite standardını her geçen gün yükseltmektedir. Hizmet ve yatırımlarını kalite ile pekiştiren Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, entegre kalitesi çerçevesinde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 50001 Güç Yönetim Sistemi Belgelerini ekledi. Yönetim Sistemi.

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ender Küpeli yaptığı açıklamada, hizmetlerini daha yetkin, verimli ve kaliteli bir şekilde sunmak ve sanayicinin memnuniyetini artırmak amacıyla çalışmalarının meyvelerini aldıklarını söyledi. Lider Küpeli, bu sistemler sayesinde Eskişehir OSB’deki hizmet süreçlerinin daha aktif ve verimli yürütüleceğini belirterek, “Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi olarak TÜRKAK onaylı ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Sistem, ISO 50001 Güç Yönetim Sistemi Belgelerini alarak vermiş olduğumuz hizmetlerin kalitesini, etkinliğini ve etkinliğini tescillemiş bulunmaktayız.Bu belgeler ve entegre kalite sistem yönetimi sayesinde, verdiğimiz hizmetlerin kalitesi, sanayicimiz ve insanımız artırılacak, çalışanlar her türlü iş kazası ve meslek hastalığına karşı korunacak, Çevre konusunda son derece duyarlı bir OSB olarak çevreye zarar vermeyecek yolların uygulanmasında daha aktif olacağız. çevreye zarar veren ve çevreye zarar veren her türlü eşyanın ele alınmasında.Güç kullanımında verimliliği sağlamak, acil durumlarda OSB’nin faaliyetlerini önlemek için gerekli tedbirleri almak, kalite denetimlerini sağlamak, İşler. Çalışmalarımızı uluslararası standartlarda yürüteceğiz. Başta bölge müdürümüz olmak üzere bu konuda uzun süredir çalışma yapan tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum. “Geleceğiniz için çalışıyoruz” sloganıyla yoluna devam eden Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, yatırımcılarına sunduğu hizmet kalitesini artırarak faaliyetlerine devam edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu