Haber

Fatih Altaylı’nın ‘Abdülhamid’i Boş Bırakmayın’ paylaşımıyla olay yaratan Ebrar Karakurt’a destek!

Filenin Sultanları 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda fırtına gibi esmeye devam ediyor. A Milli Voleybol Takımımızın yıldızlarından Ebrar Karakurt, her maç sonunda yaptığı paylaşımlarla gündemde. ‘Abdülhamid’i boş bırakma’ paylaşımıyla olay olan Ebrar’a desteğiyle Fatih Altaylı dikkat çekti.

Tüm hızıyla devam eden 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’na damga vuran filenin sultanları göğüslerimizi doldurmaya devam ediyor.

Belçika’nın başkenti Brüksel’de oynanan yarı final maçında İtalya ile karşılaşan A Milli takım, 3-2’lik skorla finale yükseldi.

A Milli Voleybol Takımımız, İtalya maçı öncesinde çeyrek finalde Polonya’yı 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Melissa Vargas’ın gösteri yaptığı çeyrek final maçında Polonya’yı bir kez daha setsiz yenmeyi başardı.

Takımın iddialı yıldızlarından Ebrar Karakurt, her maçta olduğu gibi Polonya maçı sonrasında da neşeli paylaşımlarına devam etti.

Milli voleybolcu, “Savaşa karşı kazanıyoruz ????” paylaşımına gelen yüzlerce yorumdan birine kayıtsız kalamadı.

“Müslüman Türk Milleti olarak size tahammül etmeye devam ediyoruz…” yorumunu yapan kullanıcı, “Saçmalama Abdülhamit” cevabıyla gündem oldu.

İnternetin Sultanları’nın adını finale yazdıran Ebrar Karakurt’un, “Boş olma Abdülhamid” yazılı pankartlı fotoğrafını paylaşmasıyla atmosfer daha da hareketlendi.

Geniş bir kesim tarafından memnuniyetle karşılanan bu paylaşım, bazılarını da rahatsız etti. Gazeteci Fatih Altaylı da konuya sessiz kalmadı.

Karakurt’a destek veren isimlerden Fatih Altaylı, “Boş olmayın Abdülhamit ve benzeri” paylaşımıyla dikkat çekti.

Konuyla ilgili görüşleriniz nelerdir?

Yorumlarınızı bekliyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu