Haber

KAHVEDE MÜCADELE; Evinin önünde bacağından vuruldu

GAZİOSMANPAŞA’da husumet bulunan taraflar arasında bir kahvehanede başlayan tartışma, taraflardan birinin evinin önünde devam etti. Tartışma sırasında 1 kişi tartıştığı kişiyi vurarak bacağından yaraladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 24 Kasım Cumartesi günü Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce aralarında husumet bulunan iki kişi arasında kahvehanede tartışma çıktı. Daha sonra kahvehaneden ayrılan taraflardan biri evine doğru yürümeye başladı. Oturduğu sokağa geldiğinde kahvehanede tartıştığı kişinin de arkadaşlarıyla birlikte onu takip ettiğini fark etti. Taraflar arasında ağızdan ağza tartışma burada da devam etti. Sesleri duyan biri kadın iki mahalle sakini aşağı inerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada taraflardan biri belindeki silahı çıkarıp tartıştığı şahsın bacağına ateş ederek onu yaraladı. Yaralı şahıs, arkadaşlarıyla birlikte olay yerinden kaçtı.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYET ETMEDİLER

Olay bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Bacağından yaralanan şahsın olay yerine yakın bir hastaneye giderek tedavisi tamamlanmadan hastaneden ayrıldığı öğrenildi. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı, olaydan sonra silahlı saldırganın başka bir yere taşındığı öne sürüldü.

Güvenlik kamerası

-olay anı

Gerçek

– Olayın yaşandığı sokaktan görüntüler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu