Haber

Nebati sessizliğini bozdu! sert ifade

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde ağır bir yenilgiye uğrayan muhalefet, yandaş gazeteciler ve medya, seçimin hemen ardından harekete geçti. Muhalif gazeteciler ve medya kuruluşları, eski Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin seçim öncesi yaptığı konuşmanın bir bölümünü keserek Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i manipüle etmeye başladı.

BİRLİKTE HAREKET EDİYORLAR

Gazeteci Sevilay Yılman, Nabati’nin seçim sürecinde neler yaptığını manipülasyon yaparak anlattı. “Sen kimsin, beni İngiliz vatandaşı bir finansöre benzeteceksin. Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanını İngiliz pasaportlu bir adamla utanmazca eşleştiriyorsunuz”Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e söylediğini iddia ederek konuşmasını Twitter’da paylaştı.

Yılman’ın ardından bazı trol hesaplar da aynı konuşmayı paylaştı. Muhalif Sözcü Gazetesi de bugün manşet haberinde konuyu ele aldı. “Bakan Şimşek’i vuran kalmadı”okuyucularının beğenisine sundu.

Konuşmanın tamamı yayınlanmadan önce bir kısmı kesildi. akan şimşek Nabati, aleyhine sözlerin olduğu iddiasının ardından sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapıyor Bitkisel,Seçim döneminde yaptığı konuşmanın bambaşka bir bağlamda servis edildiğini belirterek, İngiliz tefecilerden ve ABD’li danışmanlardan medet uman 7 masa zihniyetini eleştirdiğini söyledi.

Nabati yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Bu konu hakkında bazı trol hesapların paylaşıldığını görünce ciddiye almadım ama bir gazeteci olarak işin aslını öğrenmek isteyeceğinizi düşünüyorum.

Bu cümle, seçim döneminde Mersin’de yaptığım bir konuşmadan kesilerek farklı bir bağlamda kullanıldı. Ancak konuşmanın tamamına bakılırsa, İngiliz tefecileri, Amerikalı danışmanları kurtarıcı olarak gören Kılıçdaroğlu’nun CHP’sini, Akşener’in ALÂ Partisi’ni yani 7’li Geçiş Tablosu zihniyetini açıkça eleştirdiğim çok açık. ithal reçetelerden yardım. ortada.

Öte yandan Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek’in ortak ve sarsılmaz değerlerimize, bayrağımıza ve milletimize olan bağlılığını sorgulamak kimsenin haddi değildir.

guce-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu