Teknoloji

Netflix’in Stranger Things Oyunu İlk Gölge Açıklandı

Netflix’in en popüler yapımlarından biri yabancı şeyler Dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Netflix, uzun süredir devam eden serinin yeni sezonu gelmeden önce yeni bir Stranger Things oyunu yayınlayacağını duyurdu. ” Stranger Things: İlk Gölge“adlı bu oyun 2023 yılının sonlarında çıkacak.

Stranger Things hayranları oldukça uzun bir bekleyişle karşı karşıya kaldı. 2019 yılında yayınlanan dizinin üçüncü dönemi 4. dönemidir. 2022’de İki bölüm halinde yayınlandı. Dizinin beşinci sezonu için onay geldi. Ancak iki dönemin ortasında birkaç yıllık bir boşluk olacağı kesin. Stranger Things: The First Shadow ile bu kadar uzun süre Netflix karşınızda açığı kapatmaya çalışacakbenziyor

Stranger Things: The First Shadow’a da dizi ekibi tarafından hayat verilecek.

Netflix tarafından yapılan açıklamalara göre Stranger Things: The First Shadow adlı oyun, dizinin arkasındaki grup olan Duffer kardeşlerle yazılıyor. Kate Trefrytarafından hayata geçirilecek Oyunun hikayesi hakkında detaylı bir açıklama bulunmasa da Netflix, Stranger Things: The First Shadow’un Stranger Things’i duyurdu. sana geri dönecekilan edildi.

Ne yazık ki Netflix, duyurulan oyunu bir sır olarak saklamayı tercih ediyor. Bu içerikte; oyunun türü, sahneleri nasıl sunacağı ve nasıl oynanacağı gibi bilgiler. sahip değiliz . Ancak bunun birkaç ay sonra değişebileceğini söyleyebiliriz. 2023’ün sonuna yaklaşırkenOyunla ilgili daha detaylı bilgi ve görsellerin paylaşılmasını bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu