Haber

Sultangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Ümit Genç U21 Karate Şampiyonası’ndan 3 madalyayla döndü

Sultangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulüp sporcuları, Balıkesir’de düzenlenen Türkiye Ümit Genç U21 Karate Şampiyonası’ndan 3 madalyayla yurda döndü. Bir sporcu ikinci olarak gümüş madalya alırken, 2 sporcu da üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ülkemizi Balkan Şampiyonası’nda derece alarak temsil edecek sporculara başarılar diledi.

Sultangazi ilçesinin spor faaliyetleriyle anılmasına özen gösteren ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için gençleri spor yapmaya teşvik eden Sultangazi Belediyesi, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sultangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bu kez karatede büyük başarıya imza atarak tüm ilçeyi gururlandırdı.

Balıkesir’de düzenlenen Türkiye Ümit Genç U21 Karate Şampiyonası’na katılan Sultangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden 3 sporcu birinci olmayı başardı. Ümit Erkekler Türkiye İkincisi Yağızcan Uzer gümüş madalya alırken, Ümit Erkekler Türkiye Üçüncüsü Erkan Akköse ve Ümit Kadınlar Türkiye Üçüncüsü Berrak Nur Şahin bronz madalya kazandı. Sıralamaya giren sporcular arasında Yağızcan Uzer ve Berrak Nur Şahin, 17-19 Kasım tarihlerinde Slovenya’da düzenlenecek Balkan Karate Şampiyonası’na katılacak. Türkiye’yi milli takımda temsil edecek.

“Geleceğin yıldızları Sultangazi ilçemizden çıkacak”

Sultangazi Belediye Başkanı Av. dereceye giren öğrencileri tebrik etti. Abdurrahman Dursun, “Sporu ve sporcuyu destekleyen bir yaklaşımla ilçemizde geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için çalışıyoruz. Gençlerimiz başarılarıyla bizi her zaman gururlandırıyor. Çok çalışarak, büyük bir performans sergileyerek ilçemizden daha çok şampiyon çıkaracağız. özveri. Gençlerimize inanıyoruz. Balkan Karate Şampiyonası.” “2019 Dünya Kupası’nda Türkiye’yi milli takımımızda temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyorum, Allah utandırmasın” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu