Teknoloji

Tüm Zamanların En Çok İzlenen 10 Oyun Fragmanı: Çoğu Türkiye nüfusundan büyük!

Film izlemeden veya oyun oynamadan önce yaptığımız ilk şey römorklara bakmak oluyor. Fragman oyun hakkında bilgi verirken aynı zamanda bizi etkileyen ve zihnimizde o oyunun izlenimini bırakan ilk unsur olur. Yani bir oyun kötü olsa bile oyunun fragmanı o kadar yeterli olabiliyor ki oyunu satın al ve oynateşvik eder.

Römorklar, oyun pazarlamak Belki de en değerli ilkelerden biri olabilir. Başarılı bir oyun fragmanı, oyunun atmosferisana hissettirirken Oyunda neler yaşayabilirsiniz önizlemesini sunar. Bu oyun daha fazla izleyiciye ulaşmasını sağlar. Bazı oyunların fragmanlarının izlenme sayıları şaşırtıcı olabiliyor. Gelin, Tüm zamanların en çok izlenen oyun fragmanlarıgörelim.

En çok izlenen oyun fragmanları:

  • Metro Sörfçüleri
  • GTA VI
  • Klan çatışması
  • minecraft
  • Angry Birds
  • GTA V
  • Takım kalesi 2
  • Savaş Alanı 1
  • Fortnite
  • Pokemon GO

Öncelikle oynamamış olanların bile kesinlikle dikkatini çeken bir oyun var: Subway Surfers.

361 milyonİzlenme sayısıyla listemizin üst sıralarında yer alan Subway Surfers, oyunu oynamayanların bile ilgisini çekiyor. hayatlarında en az bir kez görüldübir oyun.

Reklamlarından dolayı mı yoksa Oyuncu sayısının fazla olması nedeniyleÖyle olup olmadığı bilinmez ama Subway Surfers fragmanı en çok izlenen oyundur.

2023 biterken oyun dünyasına damgasını vurdu: GTA VI

Fragman yayınlandıktan sonra Kısa bir süre geçmiş olsa daGrand Theft Auto VI, 171 milyon İzlenme açısından tüm zamanların en çok izlenen ikinci oyun fragmanı oldu. Aynı zamanda fragman 24 saat içinde müzik dışında en çok izlenen videoAynı zamanda olma unvanını da kazandı.

GTA VI: Clash of Clans ile neredeyse aynı izlenme oranına sahip

Clash of Clans sadece oyun mekaniklerine bağımlı değil aynı zamanda Sinema fragmanıyla 170 milyon izledi. Sinematikleri izlemek oyuncular için gerçek bir zevktir. görsel şölenOlmalı!

Büyük bir prodüksiyonun başlangıcı: Minecraft

12 yıl önce yayınlanan fragman, 167 milyonEn çok izlenen fragmanlar arasında yer alıyor. Bir zamanın başlangıcı Bu fragmanla da öyle oluyor diyebiliriz. O günleri hatırlayanların gözleri yaşardı.

Bir zamanlar deliler gibi oynuyorduk: Angry Birds

Hayatımızın bir dönemine damgasını vuran Angry Birds Fragmanı 121 milyonizledi. Neredeyse kısa bir sinema gibi Fragmanın bu kadar izlenmesi elbette normal. Aynı zamanda fragmandaki hikayeden de başımıza neler geleceğini görebiliyoruz ve kuşların öfkesiÇok net anlıyoruz.

Listede iki oyunun yer almasına şaşırmayacağımız bir seri: GTA V.

Her ne kadar GTA VI kadar hızlı ses çıkarmasa da Yıllar boyunca 108 milyon görüntülemeİzlenme sayısına ulaşan GTA V listemizde yer alıyor. altıncı sıra Bulunduğu. Grand Theft Auto tüm serisiyle oyuncularda iz bırakıyor.

En çok eş zamanlı oyuncu ve en çok izlenen fragmana sahip oyun rekorunu kırdı: Team Fortress 2

Takım kalesi 2, 84 milyon izledi. Oyun aynı zamanda Counter-Strike: Global Offensive ve Dota 2 gibi oyunları da takip ediyor. eşzamanlı oyuncu rekorunu kırdıBu sadece başka bir oyundu.

Listemizin sonuna yaklaşırken 1. Dünya Savaşı’nı konu alan bir oyunla karşınızdayız: Battlefield 1.

Savaş Alanı 1, gerçekçi sahneler varFragmanıyla oyuncuları etkiliyor 72 milyon izledi. Fragmanda gördüğümüz çarpıcı efektlerin oyunda görüldüğünde beklentileri karşıladığını söyleyebiliriz.

Yeni oyun modlarıyla sık sık gündemde: Fortnite

Son yayınlanma tarihi LEGO FortniteSonrasında adından söz ettiren oyunun fragmanı yayında. 64 milyonİzlenebilecek noktaya geldi. eğlenceli atmosferBizi hem fragmana hem de oyuna çekmeyi başardı!

Nihayet hala hayranları olan bir oyun: Pokémon GO

Pokemon aramak için dışarı çıkma günleri sona ermiş olsa da oyun hala devam ediyor geniş bir oyuncu kitlesine mal sahibi. Oyunun popülerliğinin yanı sıra fragmanının da popülerliği de konuşulması gerekenler arasında yer alıyor.

pokemonGO, 48 milyon görüntülemeSayılarıyla tüm zamanların en çok izlenen oyun fragmanlarında 10. sırayerini alıyor.

Kaynak: WatchMojo

Oyunlara ilişkin diğer içeriklerimiz:

haber-kestel.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu