Haber

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü.

Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Trabzon’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, beraberindeki heyetle birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü. Bakan Uraloğlu’nun Büyükşehir Belediyesi ziyareti; Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Atilla Ataman, Büyükşehir Belediyesi Meclis AK Parti Küme Milletvekili Erhan Ender, ilçe belediye başkanları ve AK Parti ilçe başkanları eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Önder Zorluoğlu, Bakan Uraloğlu’na planlanan, yürütülen ve üretimi tamamlanan projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Ortahisar Altyapı Projesi ile şehrin 60 yıl boyunca altyapı sorunu yaşamayacağını belirten Başkan Zorluoğlu, “İskenderpaşa otoparkının yanı sıra yeni otogar, Avrasya Pazarı, Bilim Merkezi ve Planetaryum’un da açılışını yakın zamanda yapacağız” dedi. dedi. Çalışmaları ilgiyle dinleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon’da yapılan hizmetlerden dolayı Lider Zorluoğlu’na teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ziyaretin anısına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na gemi maketi hediye etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. – TRABZON

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu