Yaşam

YouTube, Türkiye’deki Deprem Mağdurları İçin Bağış Toplayacak

Pazartesi günü Türkiye’de iki önemli olay depremin yaralarını sarmaya çalışıyor . Bir yandan arama kurtarma çalışmaları devam ederken, diğer yandan yaralı vatandaşlar ve evlerini kaybedenlerin ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar sürüyor. Tabii ki, yapmak için muazzam mali destekihtiyaçlar.

LC Waikiki ve Eti Dev şirketler gibi dev şirketler aslında depremden sonra harekete geçti. Ek olarak, Binancebölgede yaşayan tüm kullanıcılara 100 dolar yardımcı olacağını duyurdu. Tüm bunlar olurken, dünyanın en tanınmış çevrimiçi görüntü platformu ayrıca youtube’danDikkat çekici bir hareket geldi.

YouTube, canlı yayınlara bağış yapma özelliğini etkinleştirdi

YouTube, canlı yayınlar ve videolar için bağış özelliğini etkinleştirdi. Buna paralel olarak Türkiye’nin en popüler YouTube içerik üreticilerinden biri. Barış Özcan bu özelliği hızlı bir şekilde etkinleştirdi. Artık dileyen tüm kullanıcılar, Barış Özcan’ın YouTube kanalındaki iki video aracılığıyla, 10 şehrimizi vurduDeprem için bağış yapabilecekler.

Barış Özcan’ın bağış kampanyasıyla ilgili açıklamalarına baktığımızda “Y Ahbap, ACEV, TOG, İhtiyaç Haritası, TEGV gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarından oluşan bir şemsiye platformdur. Afet Platformuo gidecek” sözlerini görüyoruz. “Türk Hayırseverlik Fonları” ( Türk Yardım Sandıkları) ABD merkezli bir sivil toplum kuruluşu aracılığıyla yürütülmektedir.

Şimdiye kadar yaklaşık 100.000 $ bağış yapıldı!

Bağış, Mamutlar 2027’de hayata geri dönecek mi?” Ve ” 7 Adımda DEPREM İÇİN HAZIR OLUNBu görsellerdeki detaylara baktığımızda Mamutlar 2027 yılında hayata geri dönecekler mi? toplam 99.921$Diyelim ki bağışlar toplanıyor.

Nasıl bağış yapılır?

  • Aşama 1: Mamutlar 2027’de hayata geri dönecek mi? veya 7 Adımda ÇALKALANMAYA HAZIR OLUN videolara erişim.
  • Adım 2:“Şimdi Bağış Yap” başlıklı bölümde bağış yapmakDüğmeye bas.
  • Aşama 3:Miktarı belirle” Devam etmekTıklamak “.
  • Adım #4:Kart bilgilerini girdikten sonra” Bağış yapmakTıklamak “.

Barış Özcan’ın bağış özelliğini aktif hale getirdiği görsellere de aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu