Haber

CHP mahalle temsilciliği ve AK Parti eski seçim binasına saldırıda bulunan şüpheliye ev hapsi

KOCAELİ’nin Derince ilçesinde bir binanın zemin katında bulunan CHP mahalle temsilciliğinin camlarını kırıp içindeki eşyalara zarar verdikten sonra serbest bırakılan DD (26), aynı zamanda AK Parti’nin eski seçim bürosuna da taşla saldırıp zarar verdi. . Şüpheli DD’ye ev hapsi verildi.

Derince ilçesine bağlı Sırrıpaşa Mahallesi’nde geçtiğimiz pazar gecesi işsiz olduğu öğrenilen DD, bir binanın zemin katında bulunan CHP mahalle temsilciliğinin camlarını kırarak içindeki eşyalara zarar verdi. Polis tarafından gözaltına alınan DD, “Kılıçdaroğlu benim hemşehrimdir. ‘Seçimi kazanacağız’ dedi ve bizi aldattı.” DD dün öğleden sonra polisteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

DD, serbest bırakıldıktan sonra aynı mahallede bulunan ve son seçimlerde kullanılan ve camlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarının yer aldığı AK Parti seçim bürosunun camlarını taşla kırdı. DD tekrar gözaltına alındı. Sözünde suçunu itiraf eden DD, adliyeye sevk edildi. DD, ‘mala zarar verme’ suçundan tutuksuz yargılanmak üzere tutukluluk cezasına çarptırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu