Yaşam

THE WEEKND KAHVE SEKTÖRÜNE GİRİYOR

Gerçek, The Weeknd’in girişimlerinde yeni bir yöne doğru ilerliyor! Ama dürüst olmak gerekirse, bunu hiç beklemiyorduk. Son olarak ‘After Hours Til Dawn’ müzik turunun kapsamını genişleten The Weeknd, ‘The Idol’ dizisi ile televizyon dünyasına da giriş yaptı. The Weeknd’in gündeminde şimdi bir iddia daha var!

Asıl adı Abel Tesfaye olan The Weeknd, Blue Bottle Coffee ile bir araya gelerek Etiyopya köklerinden ilham alarak bir kahve markası oluşturuyor. Marka adı olarak annesi Samra’nın adını seçen The Weeknd, hem ailesini hem de köklerini onurlandırıyor. Yeni marka hem kahvenin doğum yeri olarak görülen Etiyopya’yı hem de ülkenin geleneklerini kutluyor.

The Weeknd, yeni markasıyla ilgili verdiği bir röportajda, “Ailem Etiyopya’dan göç etti ve ülke ve insanlarına duyduğum derin takdir, Samra Origins’e dahil olan herkes tarafından paylaşılıyor” diyerek, yeni markasının bir tutku projesi olduğunu belirtti. The Weeknd, “Samra Origins, Etiyopya halkında merak ve cesaret uyandıracağını ve aynı zamanda Etiyopya kültürüne kök salmış sıcaklığı ve dostluğu yayacağını umduğum gerçek bir tutku projesi” dedi. Buna Tetu, klasik bir Etiyopya kahve seremonisi. belirtilmiş.

Samra Origins’in ilk baskısı, samraorigins.com’a özel tek orijinli tam çekirdek kahvesi olan Son Derece Nadir Etiyopyalı Wolde Faye Koricha COE#7 olacak. Weeknd ve kahve severler, 9 Mayıs’tan itibaren bekleme listesine kaydolabilecekler. Blue Bottle, bu yaz The Weeknd ve annesi tarafından yapılan özel kahve kreasyonlarını piyasaya sürecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu