Yaşam

Birisi Tamamen 8. Bölüm One Piece İzleme Ekranı: Birisi Tamamen Son Bölüm One Piece Full İzle

FOX’un yeni sezonda büyük çıkış yapan dizisi Bam Başka Biri dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Hande Erçel ile Burak Deniz’i yeniden bir araya getiren dizinin heyecanlı ve aksiyon dolu konusu büyük ilgi görüyor. Kaçırıp tekrar izlemek isteyenler için; Uygun son bir bölüm, bir modül tam görüntüleme ekranı…

Bambaşka Biri 8.bölümde; Leyla beklenmedik bir hamle yapar ve Kenan’a olan aşkına daha fazla direnmemeye karar verir.

Aşklarının tadını çıkaracaklarını düşünen çift, beklenmedik olaylar yaşayacaktır. Kaderleri karanlık bir hal alana kadar neler yaşadıklarının farkına bile varmazlar.

İdris ölüm kalım savaşı veriyor.

Bu sırada Nevin, Doğan’ın acısını öğrenmiştir. Doğan, yıllar sonra ilk kez gerçek benliğiyle ailesinin karşısına çıkacak. Ancak İdris’e ulaşamaz.

Doğan’la yüzleşme sırası artık Turan’dadır.

Kenan ve Leyla’nın aşkı Doğan’ı korkuturken Turan’ı da korkutmaya başladı. Tahir’in yeni işi onu hiç beklemediği bir yola sürükler.

Ekrem ise bulmaya çalıştığı ipuçları sonucunda büyük bir şeyi keşfeder.

Korkunç kaderinden kaçmayı başaran yepyeni bir yüz, soruşturmanın farklı bir yola gitmesine olanak tanır. Yetimhane yangınının ardındaki gerçek her geçen gün ortaya çıkmaya devam ediyor.

Bu sırada soruşturmanın büyük bir adım atmasına yardımcı olacak kişi ise Doğan olacaktır.

Ortaya çıkan yeni olay sadece Kenan ve Leyla’yı etkilemekle kalmayacak, tüm Türkiye’yi de derinden sarsacaktır. Her şeyin gidişatı tamamen farklı bir yol izleyecektir.

Farklı Biri’nin önceki bölümünde neler oldu?

Adliyede yaşanan felaketin ardından Leyla gerçeklikten bir adım daha uzaklaşır. Ancak olaydan sonra bulunan bir ipucu soruşturmanın yeni amacını belirler.

Gerçekleri yanlış kişiye açıklayan Nevin, Doğan’ı oğlu olarak kabul etmekten başka seçeneği olmadığını düşünmeye başlar. Eşinin aksine Doğan’ı kabullenemeyen Turan, İdris’le çarpıcı bir yüzleşme yaşar.

Korku içinde yaşamaktan bunalan Ekrem, işleri kendi eline almaya karar verir. Şu ana kadar hedeflerinin peşinde olan Doğan, bu sefer avın kendisi olacak. Şahinde ve Ekrem’in gerçeği gizlemek için söyledikleri yalanlar Tahir’i karanlık bir yola sürükler.

Nuray’ın kıskançlığının yarattığı kaos, Tahir’in Yasemin’e dair umutlarını ortaya çıkarır. Yasemin’in en zor anında desteğine koşan kişi ise Murat’tır.

Leyla, Kenan’dan uzak durabilmek için büyük değişimlere hazırlanırken Kenan, ona yakın kalabilmek için hayatının en değerli parçasını feda eder.

Farklı Biri İzle, Bölüm 8, Tek Kesim

TAMAMEN FARKLI BİR SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM GÖRÜNTÜLEME EKRANI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu